Επος από τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ

78-80 με τον Παναθηναϊκό

Επος από τον Προμηθέα, που με σερί 9-0 στο φινάλε και με διαδοχικά κλεψίματα έριξε τον Παναθηναϊκό στο καναβάτσο (80-78) για μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας του!

Η επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα από τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague ήταν σκληρή για τον Παναθηναϊκό, που πίστεψε ότι καθάρισε το ματς με τον Προμηθέα στα μεγάλα καλάθια του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά δέχθηκε ένα εντυπωσιακό σερί 9-0 από τους Πατρινούς που πήραν μια τεραστίων διαστάσεων νίκη (80-78) στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League!

Στο 10-2 έπεσε ο Παναθηναϊκός, στο 8-4 ανέβηκε ο Προμηθέας που έπαιξε χωρίς τους δύο καλύτερους σουτέρ του (Ίαν Μίλερ – Χάρη Γιαννόπουλο), στηρίχθηκε όμως στους αδελφούς Γκραντ που έκαναν σπουδαίο ματς, στον Τζαούν Έβανς και στον καταπληκτικό Γιάννη Αθηναίου που έβαλε 18 πόντους από εννέα σουτ.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ιωάννη Παπαπέτρου (26 πόντοι από 7/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα), double-double έγραψε ο Ντίνος Μήτογλου (16 πόντοι – 15 ριμπάουντ), βοήθησε ο Μπεν Μπέντιλ, από εκεί και πέρα όμως οι πράσινοι απογοήτευσαν και στο τέλος τα έκαναν όλα λάθος με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να είναι ο μοιραίος. Με οκτώ πόντους έκλεισε τον αγώνα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που είχε 3/11 σουτ, 15 λάθη και 7/24 τρίποντα είχαν οι πράσινοι, σύμφωνα με το sport24.gr.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί